Gastenboek

- Rik, Carla, Edwin en Max van Zadelhoff -
Onze buren, de vriendelijke ezels, die elke avond appeltjes komen halen. De kolibrie vlinder die zweeft bij de lavendel. En de logé vleermuis, die elke avond tijdens de schemering zijn voedsel zoekt in de grote tuin. Een schitterend maison avec heerlijke terrassen etc. Nieuwe dakgoten overal, dus laat de regen maar komen. Maar die kwam gelkukkig niet! Door het zwoele weer konden de hortensia's wel een verfrissende sproeibeurt gebruiken. Een heerlijke omgeving, kortom "la douce France"
Merci et au revoir!

- Julia, Arjen, Esther, Roosmarijn en Claudia Hijman -
Ook van onze kant moeten wij jullie bedanken dat wij gebruik mochten maken van jullie fantastische huis!! Wij hebben er ontzettend van genoten, ook van de omgeving, de natuur en de lieve leuke mensen in de omgeving! We hebben nu al plannen om nog een keer gebruik te gaan maken van jullie huisje want een week is veel te kort!
Groetjes

- Hanneke, Dick en de kinderen -
We hebben erg genoten van jullie mooie domein. Tja, we hadden drie dagen regen. Dankzij het overdekte terras hebben we toch veel buiten gezeten, weliswaar in een plaid gewikkeld, maar daardoor toch heerlijk genietend van de vele vogels, het uitzicht en de ezeltjes. Het huis is erg prettig en comfortabel en wat is er een mooie grote boiler! De omgeving is schitterend. De kinderen hebben ook erg van het geheel genoten, veel ruimte, lekker bedden, heerlijke stoelen en ligbedden, en we vonden de tafeltennistafel en het dartbord ook erg leuk.
Hartelijke groet

- Paul Kempff -
Na ons vertrek uit Montbrun zijn we toeristisch teruggereden via Millau enz. Het was weer even wennen in de bewoonde wereld en vooral aan het gemis van het rustige terras om van de avondstilte te genieten. We hebben onze positieve ervaringen al aan het gastenboek toevertrouwd, maar ik wil hierbij graag nog even extra benadrukken hoe goed de bedden, en in het bijzonder de dekbedovertrekken, zijn bevallen. Voor de rest kan ik alleen maar in herhalingen vervallen met als samenvatting: een perfecte plek.

- Jannemarie Beuving -
Fijne week in jullie verzorgde huis. Fijne tuinstoelen, goed geslapen op de bedden, wat ook veel waard is. De keuken hebben we goed gebruikt want wij houden van koken. Onze tochten: De grotten van Mas'd Azil, heel indrukwekkend Wandeling naar Laserre. Naar Andorra dwars door de Pyreneeen. Het was een schitterende tocht door de natuur. Naar Montsegur, het voormalige katharenklooster, een mooie reis. We zijn nog lang niet uitgekeken. Het smaakt naar meer. Het eten in Le Mas du Soleil is een aanrader.

- Luus en Jan Maas -
Maison Dorée staat voor rust, privacy en comfort, allemaal zaken die ons erg bevallen. Voor en achter terras voor de warme zonnige dagen. Heerlijk! En voor de koele avonden een prima houtkachel die zowat het hele huis op een aangename temperatuur brengt Bovendien een ruime keuze aan leesvoer Diverse leuke wandelingen gemaakt ui t de uitgebreide documentatie. We kijken met veel plezier terug op 2 weken in Maison-doree.

Home Tarieven Gastenboek