La Maison - Maison Dorée

Nederlandse Televisie en Wi-Fi is beschikbaar.


'Silence is golden'

Een juiste beschrijving voor de stilte die je aantreft bij Maison Dorée. De rust en stilte die je langzaam overnemen, zo hebben wij en zoveel van onze huurders het zo vaak ervaren.
Het comfort, privacy en de stilte van Maison Dorée in deze natuur en deze rijkgeschakeerde omgeving zijn de basis-ingrediënten voor een geslaagde vakantie. Voor klein en groot is er dart, tafeltennis, een zeer grote, schaduwrijke tuin om te luieren of te spelen, uiteraard TV en wifi. En de zondagmarkt in Montbrun Bocage, de bijzondere restaurants in de regio.
Het wordt moeilijk kiezen tussen de rust en het gemak van huis en terrassen en de prachtige uitjes die vanuit Maison Dorée mogelijk zijn. Voor bergwandelaars, maar ook voor fietsers een paradijs, en voor liefhebbers van plaatsen als Lourdes, Andorra, Carcassonne, Mirepoix, Maz d'Azil, Toulouse.
Ook in het voor- en naseizoen is het heerlijk vertoeven in Maison Dorée dankzij een gerieflijke houtkachel, indien nodig, en vaak heel veel zon overdag. Maison Dorée beschikt over een luxe badkamer, 2 ruime slaapkamers en een kleinere slaapkamer, een ruime keuken en woonkamer en twee zeer ruime terrassen op het oosten en het westen.

De woonkamer
De woonkamer is comfortabel ingericht met een bank, 2 fauteuils en een een sfeervolle houtkachel. Deze kamer loopt over in de open keuken en biedt zowel aan de oost- als westzijde toegang tot 2 ruime veranda's.
De open keuken is voorzien van kooktoestel, koelkast met diepvries, combi-magnetron / oven, broodbakmachine en wasmachine. Naast de houtkachel zijn er overigens ook electrische wandkachels.

Het westterras
Dit is het terras aan de 'voorkant' van het huis. Dit terras heeft een eigen entree vanuit de tuin: een grindpad dat trapsgewijs vanaf de beschutting voor de auto naar het terras loopt. Aan beide kanten naast dit terras is een deel onoverdekt, wat een mooie plek biedt voor de ligstoelen of hangmat. Daarbij gaat aan deze kant van het huis de zon onder waardoor dit terras heel geschikt is om te dineren.

Het oostterras
Het terras aan de oostzijde van het huis is volledig overdekt. Aan deze kant is ook de garage en de voordeur. Hier komt elke ochtend de zon op en maakt het oostterras dus de perfecte plek om te ontbijten.

De abri
De abri, een netjes betegelde en overdekte ruimte naast het huis. Hier is ruimte voor onder andere de tafeltennistafel. De abri loopt over in, aan de ene kant de carpoort voor de auto, en aan de andere kant de tuin aan de achterzijde en het oostterras.

De slaapkamers
Maison-Dorée beschikt over 3 slaapkamers: één kamer met een 2-persoonsbed, één kamer met 2 eenpersoonsbedden (90 bij 200) en één kamer met een 1 persoonsbed waarbij het bed kan worden uigebreid tot een 2-persoonsbed. De eerste twee grote slaapkamers beschikken over een royale garderobekast en de kleinste kamer beschikt over een commodekast.

De badkamer
Het huis heeft goede sanitaire voorzieningen: de luxe badkamer met fijne douche en wastafel en apart toilet.

Een van de slaapkamers

Het westterras

De woonkamer

Home Tarieven Gastenboek